"Dragilor" de la Rosal, ploiestenii platesc un serviciu pe care nu il primesc. Asta se cheama "țeapă" si se pedepseste penal

Publicat in Eveniment 01 Mai 2021 1565 ori
Google+ WhatsApp
"Dragilor" de la Rosal, ploiestenii platesc un serviciu pe care nu il primesc. Asta se cheama "țeapă" si se pedepseste penal
"Dragilor" de la Rosal, ploiestenii platesc un serviciu pe care nu il primesc. Asta se cheama "țeapă" si se pedepseste penal

In timp ce Rosal ne ia cu "dragilor", asa arata salubritatea in Ploiesti. 

Greva muncitorilor de la compania care a primit serviciul de salubritate în oraș, neînțelegerile contractuale dintre Rosal și Primăria Ploiești, îngăduința exagerată a autorităților față de neîndeplinirea obligațiilor operatorului și alți factori, ceva mai ascunși, au contribuit la starea în care ne aflăm.

Periodic, ne trezim cu o criză a gunoaielor, ascultăm lamentările societății și vedem neputința administrației locale în ceea ce privește asigurarea curățeniei. Daca pentru colectarea deseurilor de pe spatiul public exista un contract public, in cazul ploiestenilor care locuiesc la case, avem de a face cu o relatie comerciala bazata pe contract si facturi emise lunar. In orice alta situatie, cand un produs sau serviciu este achitat de client iar furnizorul nu livreaza se numeste, popular, "țeapă" si se pedepseste penal. Rosal, insa, beneficiaza de clementa in fata legii, din motive ce tin de politica, pile, intelegeri ascunse si altele asemenea.

Mai nou, Rosal ne trimite o scrisoare, pe facebook, în care se arată "iubitoare":

"Dragilor,
Compania noastră regretă situația creată în ultimele zile în Prahova și își cere scuze pentru disconfortul creat!
Suntem în momentul în care vă putem anunța că, începând de astăzi, activitatea de salubrizare a comunităților noastre va fi reluată în condiții normale și că episodul neplăcut a fost depășit.
Din nefericire, contextul economic al ultimului an ne-a afectat și pe noi, la fel cum a afectat întreaga comunitate de business din România.
În speranța că astfel de momente neplăcute nu vor mai exista, vrem să vă mulțumim pentru înțelegere, atât dumneavoastră, beneficiarii noștri, cât și autorităților locale care ne-au sprijinit în aceste zile dificile.
De astăzi (joi 29 aprilie – n.r.) lucrăm NON STOP pentru a crea contextul unor Sărbători Pascale cât mai reușite pentru comunitățile în care trăim. Vă dorim să aveți parte de Sărbători liniștite și luminate!"

În realitate, salubritatea în Ploiești arată cum se vede în fotografii.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.