Un nou cabinet de vaccinare deschis de azi, în Prahova. Unde funcționează și ce vaccin folosește acesta

Publicat in Eveniment 06 Aprilie 2021 675 ori
Google+ WhatsApp
Un nou cabinet de vaccinare deschis de azi, în Prahova. Unde funcționează și ce vaccin folosește acesta
Un nou cabinet de vaccinare deschis de azi, în Prahova. Unde funcționează și ce vaccin folosește acesta

De marți, 6 aprilie, la Plopeni s-a deschis centrul de vaccinare amenajat încă de la începutul acestui an de administrația locală. Acesta este unul dintre cele 12 fluxuri /cabinete de vaccinare funcționale de astăzi și este aprovizionat cu serul produs de compania Moderna.

"Centrul de vaccinare a fost operațional din luna martie a acestui an, însă decizia de deschidere a aparținut CNCVA. Locația centrului este clădirea Cantinei Centrului de Plasament Plopeni, situată în b-dul Republicii, nr.10 B. Centrul de vaccinare va funcționa cu un personal alcătuit din 4 medici, 13 asistenți medicali și 5 registratori medicali. Imunizarea se va face numai cu vaccinul MODERNA", au anunțat reprezentanții Primăriei Plopeni.

Autoritățile au anunțat că pentru centrul de la Plopeni a început notificarea persoanelor aflate pe lista de aşteptare, ținându-se cont de categoriile de vaccinare stabilite ca prioritare. Luni dimineață, pe listă, în așteptarea unui loc la programare, se mai aflau doar 128 de persoane.

Potrivit metodologiei în vigoare, beneficiarul înscris pe lista de așteptare primeşte o notificare în acest sens, iar ulterior va intra în aplicaţie, pentru alegerea zilei şi a intervalului orar. Pentru acest lucru are la dispoziție 24 de ore. "Persoana care nu confirmă prin programare locul disponibil în termen de 24 de ore de la primirea notificării va mai primi încă două notificări ulterioare. În lipsa unei confirmări în acest interval de timp, beneficiarul rămâne pe lista de aşteptare, însă va pierde poziţia ocupată iniţial. Programările la vaccinare se pot realiza atât prin intermediul platformei electronice, prin intermediul medicilor de familie, cât şi prin apelarea numărului de call center 021.414.44.25. Persoana înscrisă în lista de aşteptare are posibilitatea de a se realoca pe lista de aşteptare a unui alt centru de vaccinare", mai reamintesc autoritățile locale.

Sursa www.telegrama.ro 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.