Dr. Flavia Groșan, noi declarații controversate: „Statul în casă și masca scad imunitatea / Nu mă tem de COVID. Am schema mea de 100 de lei”

Publicat in Eveniment 22 Martie 2021 Actualizat: 22 Martie 2021 1296 ori
Google+ WhatsApp
Dr. Flavia Groșan, noi declarații controversate: „Statul în casă și masca scad imunitatea / Nu mă tem de COVID. Am schema mea de 100 de lei”
Dr. Flavia Groșan, noi declarații controversate: „Statul în casă și masca scad imunitatea / Nu mă tem de COVID. Am schema mea de 100 de lei”

Dr. Flavia Groșan, medicul pneumolog care a generat atât de multe controverse cu tratamentul său pentru coronavirus, vine cu noi declarații, care vor pune, cu siguranță, paie pe foc! Medicul spune că nu înțelege purtatul măștii anti-COVID.

Flavia Groșan spune că statul în casă, izolarea, lockdown-ul și masca de protecție nu fac altceva decât să ne scadă imunitatea, care este foarte importantă în această perioadă.

„Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat... Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb... ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns..." a spus dr. Flavia Groșan, în intervenția sa la Luis Lazarus-Zeus Tv, citată de Antena3.ro.

Flavia Groșan: „Nu mi-e frică de COVID. Am schema mea, o bijuterie. Costă 100 de ron"
„Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu" a spus Dr. Flavia Groșan.

Medicul se declară împotriva folosirii Ivermectinei
„Eu nu o să folosesc Ivermectina niciodată. Nu înțeleg un antiparazitar ce caută în pneumonie cum nu înțeleg nici Kaletra care se folosește în SIDA ce caută în pneumonie. Am avut un pacient care a luat 3 zile Ivermectină și m-a sunat că vrea să se arunce de la etaj, deci atenție la ce tulburări psihice dă" a adăugat medicul pneumolog Flavia Groșan.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.