ITM Prahova: Vrei sa pleci la munca in Germania anul acesta? Iata ce ce trebuie sa stii!

Publicat in Eveniment 03 Martie 2021 477 ori
Google+ WhatsApp
ITM Prahova: Vrei sa pleci la munca in Germania anul acesta? Iata ce ce trebuie sa stii!
ITM Prahova: Vrei sa pleci la munca in Germania anul acesta? Iata ce ce trebuie sa stii!
Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova aduce în atenția cetățenilor prahoveni care intenționează să lucreze ca sezonieri în Republica Federală Germania o serie de informații cu privire la munca sezonieră în acest an! Ministerul Alimentației, Agriculturii și Pădurilor din Bavaria a realizat un film de informare, cu subtitrare în limba română, destinat lucrătorilor sezonieri. În conținutul acestuia sunt descrise noile condiții de muncă și de cazare, cu respectarea restricțiilor în vigoare, precum și noile proceduri introduse în acest context.

Totodata pe site-ul Inspectiei Muncii la sectiunea Noutati se afla l serie de informatii privind drepturile și condițiile-cadru pentru lucrătorii sezonieri din agricultură începând cu 1 ianuarie 2021 în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă și cerințele legate de virusul corona, precum si lista agenților de plasare  forță de muncă în străinătate, înregistrați la inspectoratele teritoriale de muncă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.