Dispar „cimitirele de mașini” din parcările Ploieştiului

Publicat in Eveniment 03 Martie 2021 690 ori
Google+ WhatsApp
Dispar „cimitirele de mașini” din parcările Ploieştiului
Dispar „cimitirele de mașini” din parcările Ploieştiului

Dispar „cimitirele de mașini" din parcările Ploieştiului. De acest lucru se ocupă în această perioadă angajaţii SGU care au trecut la ridicarea rablelor abandonate.

În ultimii ani, oraşul nostru s-a supraaglomerat din cauza maşinilor, iar găsirea unui loc de parcare este o proba grea pentru toţi şoferii. Situaţia devine frustrantă din cauza acelor maşini abandonate care zac pe carosabil şi de ani de zile. Multe dintre parcări devin astfel „cimitirele de mașini" ale nepăsătorilor care lasă rable abandonate. pe locuri de parcare ce ar putea fi utilizate de o persoană care chiar are nevoie.

Această situaţie este pe cale să se rezolve în Ploieşti. Angajaţii SGU le vor ridica!

În categoria mașinilor care se ridică se încadrează cele care nu mai au proprietar și care sunt lăsate la voia întâmplării.

Pentru aceste autovehicule au fost finalizate toate etapele procedurale obligatorii, indicate de legislația și actele normative în vigoare, ultima dintre acestea fiind ridicarea propriu-zisă a mașinilor respective.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.