De la începutul campaniei de imunizare, în Prahova au fost pierdute 17 doze de vaccin anti Covid-19

Publicat in Eveniment 26 Ianuarie 2021 549 ori
Google+ WhatsApp
De la începutul campaniei de imunizare, în Prahova au fost pierdute 17 doze de vaccin anti Covid-19
De la începutul campaniei de imunizare, în Prahova au fost pierdute 17 doze de vaccin anti Covid-19

Potrivit datelor oficiale transmise ieri prin intermediul Instituției Prefectului Prahova, de la începutul campaniei de vaccinare împotriva noului virus, respectiv 31 decembrie 2020, la nivelul județului au fost pierdute 17 doze, ieri fiind raportate ultimele șase, ca urmare a spargerii unui flacon – din care sunt extrase șase doze pentru imunizarea a tot atâtor persoane – la centrul de vaccinare amenajat la sediul din strada Buna Vestire a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

 

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până ieri, în județ au ajuns 16.461 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2.

Dintre acestea, 15.741 au fost consumate până ieri la ora 12.30, alte 703 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar și beneficiarilor care s-au înscris în etapa a doua a acestei campanii.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 25.651 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu noul virus, dintre care 44 de persoane în ultimele 24 de ore. Până în momentul de față, numărul prahovenilor cărora coronavirusul le-a fost fatal a ajuns la 798.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.