PLOIEȘTI: Formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire pot fi depuse începând de astăzi

Publicat in Eveniment 07 Octombrie 2020 768 ori
Google+ WhatsApp
PLOIEȘTI: Formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire pot fi depuse începând de astăzi
PLOIEȘTI: Formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire pot fi depuse începând de astăzi

Primăria Ploiești a anunțat, miercuri, că a început distribuirea formularelor prin care persoanele cu venituri reduse pot solicitat sprijin financiar în vederea acoperirii cheltuielilor cu încălzirea locuinței, în sezonul de iarnă. Cererile completate pot fi depuse tot de astăzi, în format electronic sau la sediul serviciului de specialitate.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare a anunțat că de miercuri, 7 octombrie, distribuie formularele de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței în sezonul rece 2020 – 2021. Documentele pot fi ridicate de la actualul sediu al Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe și Incluziune Socială din Str. Văleni nr. 32 (în spatele sediului SGU) sau de la Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploiești Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter.

Formularele completate pentru solicitarea ajutorului pot fi depuse, tot începând de astăzi, fie fiind transmise prin e-mail, la adresa de e-mail aju@asscploiesti.ro, sau la sediul Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe și Incluziune Socială, marțea și miercurea, în intervalul 8.30 - 16.30, joia, în intervalul 8.30 - 18.30 sau vinerea, în intervalul 8.30 - 14.00.

Informații suplimentare privind condițiile de acordare ale acestui sprijin financiar pot fi obținute de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești (asscploiesti.ro), la adresa de e-mail aju@asscploiesti.ro sau la numerele de telefon 0244-384.924, 0244-384.920,

Sursa: Actualitatea Prahoveana

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.