Un poliţist a refuzat mită un apartament şi 1.000 de euro, de la un şofer fără permis

Publicat in Eveniment 06 Octombrie 2020 658 ori
Google+ WhatsApp
Un poliţist a refuzat mită un apartament şi 1.000 de euro, de la un şofer fără permis
Un poliţist a refuzat mită un apartament şi 1.000 de euro, de la un şofer fără permis

Un poliţist din Cluj a uimit opinia publică cu verticalitatea de care a dat dovadă, după ce s-a aflat că a refuzat mită o mie de euro, apoi chiar şi un apartament. Oferta incredibilă a fost făcută de un şofer prins fără permis, care apoi a încercat să fugă de poliţişti.

Prima ofertă din partea şoferului a fost o mie de euro, gândidu-se că ar putea fi suficient să-i cumpere onoarea poliţistului, dar omul legii a refuzat şi i-a spus că poate fi judecat şi pentru tentativă de mită, pe lângă tot ce făcuse până acum.

Crezând că o mie de euro este prea puţin şi probabil gândidu-se că puşcăria nu este în niciun caz o soluţie, bărbatul a mărit miza, un apartament. Poliţistul tot nu a cedat şi a înştiinţat superiorii despre oferta primită.

"În timp ce politistul întocmea actele şi discuta cu inculpatul, cel din urmă a continuat cu rugăminţile de a fi iertat, a scos banii din buzunar şi i-a oferit poliţistului, propunere refuzată din nou. După verificările efectuate şi după ce s-a constatat că inculpatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule, de la data de 5 ianuarie 2020, poliţistul i-a adus la cunoştinţă că urmează să i se întocmească şi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod Penal (conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România -n.red.) iar inculpatul, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, i-a promis poliţistului un apartament, promisiune refuzată din nou", arată procurorii, citaţi de actualdecluj.ro.

Recent, bărbatul a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei şi a scăpat de puşcărie, acceptând o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare cu suspendarea, sub supraveghere pentru doi ani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.