Campanie trimestriala de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice

Publicat in Eveniment 24 August 2020 342 ori
Google+ WhatsApp
Campanie trimestriala de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice
Campanie trimestriala de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice

Catre locuitorii municipiului Campina,

 

PRIMARIA MUNICIPIULUI CAMPINA, FLORICON SALUB SRL SI CCR LOGISTICS SYSTEM organizeaza, sambata - 05.09.2020, campania trimestriala de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice, ocazie cu care se va organiza o tombola cu premii constand in electrocasnice noi.

Astfel, cine doreste sa predea echipamentele electronice nefunctionale sau depasite tehnic, le poate aduce direct la sediul Floricon Salub SRL din Campina, str.Oborului, nr.6 sau pentru deseurile mai mari (frigidere, masini de spalat, televizoare) poate solicita telefonic la nr. 0728 256 899 ridicarea acestora de catre autovehiculele Floricon Salub SRL. Solicitarile se vor face anterior datei programate, de luni-vineri, in intervalul orar 8.00-14.00.

Numai cine preda deseuri de echipamente electrice si electronice va putea castiga prin tragere la sorti un aparat electrocasnic nou!

Mai multe informatii privind programul de colectare al deseurilor reciclabile gasiti vizitand site-ul societatii www.floricon.ro.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.