O nouă înșelătorie online descoperită de Poliție. Nu oferiți datele bancare necunoscuților

Publicat in Eveniment 10 August 2020 277 ori
Google+ WhatsApp
O nouă înșelătorie online descoperită de Poliție. Nu oferiți datele bancare necunoscuților
O nouă înșelătorie online descoperită de Poliție. Nu oferiți datele bancare necunoscuților

Poliția Română avertizează în legătură cu apariția unei noi înșelătorii în mediul online. Oamenii sunt sfătuiți să nu își dea datele bancare pentru că se pot trezi cu conturile goale.

 

Cum funcționează metoda de înșelătorie care vizează vânzătorii de bunuri online

 

Mai exact, hoții vizează vânzătorii de obiecte second-hand, pe care îi contactează în vederea achiziției bunurilor și cer datele de pe card, cu promisiunea că le vor vira banii acolo. În realitate, persoanele care comit înșelătoria încearcă să facă rost de informații confidențiale pentru a intra a avea acces la banii din cont.

Vă păcălesc că vor să cumpere imediat și nu pun întrebări extra despre produs.Vă anunță că ei au plătit deja într-un cont al site-ului, iar dumneavoastră nu trebuie decât să introduceți datele cardului pentru a primi suma respectivă…NU FACEȚI ASTA!Vă sugerează să le trimiteți mai multe informații despre produs pe un număr de telefon din afara țării",  a transmis Poliția Română.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.