Şase noi decese la pacienţi cu COVID-19 din Prahova raportate azi, ducând bilanţul total la 30

Publicat in Eveniment 07 Iulie 2020 1127 ori
Google+ WhatsApp
Şase noi decese la pacienţi cu COVID-19 din Prahova raportate azi, ducând bilanţul total la 30
Şase noi decese la pacienţi cu COVID-19 din Prahova raportate azi, ducând bilanţul total la 30

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 614 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 30 au decedat, iar 133 au fost declarate vindecate și externate, a anunţat Prefectura în bilanţul oficial publicat marţi. Faţă de raportarea precedentă sunt şase noi decese, cu toate că unul dintre ele fusese înregistrat acum câteva zile, dar omis de autorităţi. Victimele aveau vârste cuprinse între 56 şi 93 de ani.

Practic, eliminând din calcul persoanele declarate vindecate şi pe cele care s-au stins din viaţă, în Prahova rămân 451 de cazuri active în acest moment, un număr uriaş în comparaţie cu datele care se înregistrau în aşa-zisa perioadă de vârf al pandemiei şi mai ales cu posibilităţile sistemului sanitar dedicat cazurilor de COVID-19.

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, sunt internate 160 de persoane, dintre care 37 sunt suspecte de a fi infectate cu noul coronavirus. Dintre pacienții confirmați, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 13 (opt sunt ventilați mecanic), a mai anunţat Prefectura Prahova. Până în prezent, în Prahova, au fost efectuate 7458 de teste pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Şase decese au fost confirmate oficial în Prahova, la raportarea de marţi. Trei dintre acestea au survenit la persoane de la căminul de bătrâni din Izvoarele, potrivit unor surse. Victimele sunt:

*bărbat, 68 de ani, internat pe 5 iulie, decedat pe 6 iulie, comorbidități: cardiopatie ischemică, HTA, DZ II decompensat, tulburare de ritm cardiac, Parkinson

*bărbat, 74 de ani, internat pe 21 iunie, decedat pe 6 iulie, comorbidități: cardiopatie ischemică, HTA

*bărbat, 56 de ani, decedat pe 06 iulie, comorbidități: ciroză hepatică toxică, ascită, hemoragii digestive superioare, hidropneumotorax

*bărbat, 75 ani (dintre beneficiarii de la căminul din Izvoarele), internat pe 03.07, decedat pe 06.07, cardiopatie ischemică, HTA, DZ II, demență

*bărbat, 93 de ani (dintre beneficiarii de la căminul din Izvoarele), internat pe 25 iunie, decedat pe 27 iunie. A fost omis la raportare. Avea mai multe boli, în fază terminală.

*femeie, 93 de ani (dintre beneficiarii de la Izvoarele), decedată pe 06 iulie. Și ea avea mai multe afecțiuni tot în fază terminală

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.