5 motive pentru care coronavirusul din China nu va ajunge niciodata la Ploiesti

Publicat in Eveniment 25 Ianuarie 2020 Actualizat: 25 Ianuarie 2020 8719 ori
Google+ WhatsApp
5 motive pentru care coronavirusul din China nu va ajunge niciodata la Ploiesti
5 motive pentru care coronavirusul din China nu va ajunge niciodata la Ploiesti

In timp ce marile orase fierb de teama unei pandemii provocate de coronavirusul chinezesc, la noi, situatia e cat se poate de linistita. Printre orasele care nu isi fac probleme in privinta riscului de a ne imbolnavi de gripa made in China se numara si Ploiestiul, o fortareata super strong, care asigura armele impotriva noului virus.

Iata de ce coronavirusul n-are nicio sansa in orasul lui Caragiale:

1. Poluarea e atat de mare la Ploiesti incat toti virusii mor inainte sa faca primii pasi. Mor de bebelusi, cum ar veni, fiindca n-au imunitate la benzen, xilen, etilen, polistiren etc.

2. Avem biserici suficiente cat sa ne protejeze de virusii astia noi, moderni, fiecare cartier beneficiind de cel putin 2 lacasuri de cult. Se recomanda ca pe toata perioada raspandirii virusului, sa se evite spitalele. 

3. Coronavirusul este mult mai raspandit in orasele dezvoltate, unde locuitorii consuma bere Corona. La Ploiesti situatia e sub control, iar pentru Ciucaşvirus, Ursusvirus si Bergenvirus avem deja vaccin 

4. In cazul in care ar ajunge la granita cu Ploiestiul, gărgăunele chinezesc s-ar intoarce pe calcaie dupa ce ar vedea prin ce gropi ar trebui sa umble ca sa se raspandeasca. Cu autobuzul n-ar avea loc de tiganii cu plasele, iar taximetristii le-ar jupui si pielea de pe ei la aparat daca i-ar vedea ca sunt straini.

5. Fiind made in China, sunt slabe sanse sa fie vreun virus de calitate. Cel mai probabil e o replica de prost gust a vreunui virus cu care noi suntem deja obisnuiti de la sobolanii si capusele din parcuri si fata de care avem, din nou, superimunitate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office