Vremea se schimbă radical: Temperaturile vor ajunge în unele zone și la 27 de grade

Publicat in Eveniment 06 Noiembrie 2019 667 ori
Google+ WhatsApp
Vremea se schimbă radical: Temperaturile vor ajunge în unele zone și la 27 de grade
Vremea se schimbă radical: Temperaturile vor ajunge în unele zone și la 27 de grade

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, deşi în regiunile intracarpatice valorile termice vor fi în scãdere. Temperaturile maxime vor avea valori de la 14...16 grade în Crişana şi în Maramureş pânã la 26...27 de grade în sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade. În vestul, centrul, nordul ţãrii şi parţial în sud-vest cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua.

Ploile vor avea mai ales caracter de aversã, iar pe suprafeţe mici, cu precãdere în Banat, cantitãţile de apã vor fi mai importante şi vor depãşi 20...30 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin ziua în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special la altitudini mari, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 80...90 km/h şi doar pe arii restrânse şi la cote mult mai reduse în restul teritoriului.

Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în regiunile sudice şi în depresiuni va fi ceaţã.

joi, 7 noiembrie 2019. Vremea va fi mult mai caldã decât în mod normal în prima decadã a lunii noiembrie, deşi valorile termice diurne vor scãdea şi în regiunile sudice şi estice. Cerul va fi variabil în sud-est, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorãri, temporar va ploua şi sub formã de aversã, iar izolat se vor înregistra descãrcãri electrice şi cantitãţi de apã mai însemnate.

Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, pe litoral, iar în a doua parte a intervalului şi în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul Moldovei şi 24 de grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei, iar cele minime între 5 şi 15 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

 vineri, 8 noiembrie 2019. Valorile termice se vor menţine cu mult peste cele specifice datei, astfel maximele se vor încadra între 14 şi 25 de grade, iar cele minime între 6 şi 15 grade.

Cerul va avea înnorãri şi va ploua în regiunile vestice şi nord-vestice, local la munte şi doar pe suprafeţe mici în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte, îndeosebi la altitudini mari. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse se va semnala ceaţã.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.