Spitalul Judeţean se doteaza cu aparatură medicală nouă

Publicat in Eveniment 30 Octombrie 2019 1252 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul Judeţean se doteaza cu aparatură medicală nouă
Spitalul Judeţean se doteaza cu aparatură medicală nouă

Spitalul Județean de Urgență Ploiești a încheiat contracte de furnizare de aparatură medicală pentru trei dintre cele cinci loturi ale procedurii de achiziție, derulată recent.


Săptămâna trecută, au fost parafate contractele de furnizare a aparaturii medicale aferente celor trei loturi pentru care s-a finalizat licitația.


Conform informațiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pentru lotul 1, vizând furnizarea de mese de operație, lămpi chirurgicale de tavan cu pregătire video, paturi terapie și brancard transport pacienți, a fost încheiat contract de furnizare cu BPM Tehnologica, în valoare de 2.115.660 de lei.

Lotul 3, destinat furnizării unui aparat de radiologie și ecograf Doppler color, a fost câștigat de Alara International, valoarea contractului fiind de circa 3 milioane de lei, iar cel de-al treilea lot de produse (aparate destinate examenelor craniene, aparate pentru supravegherea funcțiilor vitale, EKG-uri și ventilatoare compatibile cu RMN) va fi furnizat de firma Unimixserv, care a încheiat un contract de 1,33 de milioane de lei cu autoritatea contractantă, Spitalul Județean de Urgență Ploiești.


Valoarea totală a aparaturii care va intra în dotarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești în urma semnării contractelor pentru cele trei loturi de echipamente medicale se ridică la circa 6,5 milioane de lei.


Alte două loturi pentru care încă mai este în derulare procedura de achiziție cuprind furnizarea de componente pentru angiograf, dar și echipamente destinate anesteziei, chirurgiei laparoscopice, endoscopiilor digestive și instrumentar medical.


În total, prin procedura completă de achiziție de aparatură medicală (toate cele cinci loturi de produse) cu fonduri de la Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Prahova, cel mai mare spital din Prahova va dispune de echipamente moderne, ale căror costuri au fost estimate înainte de licitație la 13,14 milioane de lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.