Retroparada toamnei 2019, în parcarea Ploiești Shopping City

Publicat in Eveniment 10 Octombrie 2019 412 ori
Google+ WhatsApp
Retroparada toamnei 2019, în parcarea Ploiești Shopping City
Retroparada toamnei 2019, în parcarea Ploiești Shopping City

Mai bine de 40 dede mașini fabricate înainte de 1989 vor face paradă, sâmbătă, 12 octombrie, în parcarea Ploiești Shopping City. Retroaparada Toamnei reunește în fața centrului comercial exponate vintage, recondiționate și întreținute cu pasiune de către proprietarii acestora.

Mașina-vedetă a acestei ediții este un VW Transporter T2 1977. Autoturismul a fost readus la viață și este perfect funcțional. Întregul eveniment își așteaptă vizitatorii cu sunete inconfundabile de motoare care au scris istorie, sesiuni foto retro și povești care duc mai departe pasiunea pentru autoturismele istorice.

RETRO PARADA TOAMNEI 2019 a debutat la Reșita pe 5 octombrie și se va încheia la Cluj Napoca, pe 26 octombrie. Numărul de orașe în care vehiculele istorice vor fi expuse va fi unul record, de 27. Evenimentul este organizat de RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA și are ca obiectiv menținerea în stare optimă a unor vehicule istorice, precum și cultivarea pasiunii de colecționare si restaurare a acestora.

Detalii și informații pot fi aflate și de pe site-ul Ploiești Shopping City, precum și de pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, Oviesse Kids și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.