Vrem si la Ploiesti! Sistem revoluționar de transport analize în Spitalul Municipal de Urgență Moinești

Publicat in Eveniment 09 Octombrie 2019 493 ori
Google+ WhatsApp
Vrem si la Ploiesti! Sistem revoluționar de transport analize în Spitalul Municipal de Urgență Moinești
Vrem si la Ploiesti! Sistem revoluționar de transport analize în Spitalul Municipal de Urgență Moinești

Se simplifică astfel și se optimizează procedurile, se economisesc bani și timp, iar personalul implicat până acum în transportul fizic al acestora de la un compartiment la altul poate acorda mai multă atenție pacienților.

O idee pe care si autoritatile ploiestene ar putea-o implementa in spitalele din municipiu, unde pacientii se confrunta deseori cu erori ale rezultatelor analizelor.

Spitalul Municipal de Urgență Moinești plusează din nou. Cu sprijinul Companiei Sante International SA, care are ca obiect de activitate comercializarea de aparatură medicală, unitatea sanitară a implementat un revoluționar sistem de transport al probelor de laborator, plasmei sanguine, radiografiilor, analizelor, flacoanelor de injecții, documentelor etc. în mod fiabil și fără nici un risc de deteriorare: prin tuburile pneumatice Aerocom.

„În acest moment s-au conectat toate secțiile și compartimentele din întregul spital, cât și legătura directă a acestora cu Laboratorul de analize medicale și farmacia. Materiale precum probe de sânge și de țesut pot ajunge în laborator în câteva secunde. Medicamentele trimise de la farmacia centrală pot ajunge la secții prin simpla apăsare a unui buton. Chiar și transportul de echipament medical și chirurgical poate fi făcut mai eficient prin acest sistem de tuburi pneumatice Aerocom. Astfel, toate aceste elementele care odată erau transportate manual pot acum ajunge automat la destinație la viteze de până la opt metri pe secundă.”
Prof.univ.dr. Adrian Cotîrleț, managerul Spitalului de Urgență Moinesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.