Se modifică pragul de venituri pentru admiterea în programul PRIMA CASĂ

Publicat in Eveniment 09 Octombrie 2019 413 ori
Google+ WhatsApp
Se modifică pragul de venituri pentru admiterea în programul PRIMA CASĂ
Se modifică pragul de venituri pentru admiterea în programul PRIMA CASĂ

Se modifică pragul de venituri pentru admiterea în programul PRIMA CASĂ.

Cei care sunt intersaţi de programul Prima casă trebuie să ştieacestuia  i se atribuie un caracter social, iar pragul de admitere în program se modifică. Astfel, la data solicitării creditului garantat, veniturile nete lunare ale beneficiarului individual sau ale beneficiarului împreună cu soţul sau soţia nu pot depăşi valoarea de 4.500 lei. Pentru familiile cu unul sau mai mulţi copii, la data solicitării creditului garantat, veniturile nete lunare ale familiei nu pot depăşi 7.000 lei.

A fost aprobat  un amendament astfel încât la calculul acestor limite nu vor fi luate în considerare beneficiile de asistenţă socială primite de persoanele care fac parte dintr-un grup vulnerabil, dacă acestea duc la depăşirea pragului de 4.500 de lei, anunţă romaniatv.net.

Creditele destinate achiziţiei de locuinţelor pot fi garantate de către stat în procent de maximum 50% din valoarea finanţării, exceptând dobânzile, comisioanele şi spezele bancare, potrivit sursei citate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.