Razie in gãrile din Ploiesti. Ce cauta politistii

Publicat in Eveniment 18 Septembrie 2019 422 ori
Google+ WhatsApp
Razie in gãrile din Ploiesti. Ce cauta politistii
Razie in gãrile din Ploiesti. Ce cauta politistii

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Astfel, la nivelul județului Prahova, începând cu orele 06:00, sunt angrenați 16 polițiști din cadrul Poliției Transporturi , precum și 14 polițiști din cadrul Insprectoratului Județean de Poliție Prahova, de la structurile de Ordine Publică și Rutieră.

Aceștia acționează în stațiile CFR din Ploiești Vest, Ploiești Sud, Mizil, Câmpina și Sinaia, precum și în zonele adiacente ale acestora.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activitățile desfășurate la nivelul județului Prahova, sunt angrenați și 5 jandarmi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.