35 de misiuni ale pompierilor prahoveni, in doar 24 de ore. Vezi unde au intervenit de urgenta

Publicat in Eveniment 13 Februarie 2019 371 ori
Google+ WhatsApp
35 de misiuni ale pompierilor prahoveni, in doar 24 de ore. Vezi unde au intervenit de urgenta
35 de misiuni ale pompierilor prahoveni, in doar 24 de ore. Vezi unde au intervenit de urgenta

În intervalul 12 - 13 februarie a.c., pompierii militari din cadrul unităţii şi subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au desfăşurat 35 misiuni, dintre care: 26 misiuni ale echipajelor SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat şi asistenţei medicale de urgență, 2 incendii, 2 misiuni pentru asigurare zonă accidente rutiere și 5 alte situații de urgență.

Un incendiu a izbucnit în data de 12 februarie, în jurul orei 14:02, la o locuință particulară, din localitatea prahoveană Sângeru.

La sosirea echipajelor de pompieri la locul evenimentului, incendiul se manifesta în interiorul locuinței și la acoperișul acesteia.

Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, timp de aproximativ o oră pentru stingerea incendiului, respectiv pentru căutarea eventualelor focare ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Pagubele înregistrate ca urmare a producerii incendiului, provocat cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice, au constat în: aparatura electrocasnică, respectiv, mașini de spălat, televizoare și 20 de biciclete. Totodată, au fost deteriorați pereții camerelor pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Ieri, în jurul orei 11:38, în urma unui apel primit prin sistemul unic 112, echipajele de pompieri au fost mobilizate pe A3 în dreptul localității Râfov pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Din fericire, femeia în vârstă de 30 de ani care conducea autoturismul, a reușit să iasă în cel mai scurt timp și să anunțe producerea evenimentului.

Incendiul a izbuncit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv existența unor siguranțe fuzibile sau alte echipamente defecte ori supradimensionate. Ca urmare a producerii evenimentului, a ars autoturismul în totalitate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office