Se caută bugetari! Peste 100 de posturi bine plătite, scoase la concurs!

Publicat in Joburi 25 Aprilie 2018 2681 ori
Google+ WhatsApp
Se caută bugetari! Peste 100 de posturi bine plătite, scoase la concurs!
Se caută bugetari! Peste 100 de posturi bine plătite, scoase la concurs!

Se caută angajați la stat! Peste 100 de posturi au fost scoase la concurs de instituțiile statului român. Programul lejer, salariile mari și minivacanțele tot mai dese acordate de Guvern îi tentează pe mulți salariați din sistemul privat să se angajeze la stat.

Luna aceasta au fost scoase la concurs peste 100 de joburi, conform posturi.gov.ro. Ministerul Apărării Naționale (MApN) are nevoie de un șef de birou. Dosarele se depun până pe 4 mai la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, iar pe 24 și 25 mai au loc testările.

De asemenea, Universitatea Bucureşti caută director general adjunct administrativ. Postul este temporar, iar dosarele se depun până pe 2 mai. Proba scrisă are loc pe 10 mai, iar interviul pe 15 mai.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri angajează director. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14 mai, iar proba scrisă pe 24 mai. Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu” a scos la concurs un post de consilier și unul de șofer, iar dosarele se depun până pe 8 mai, scrie Click!.

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București vrea să angajajeze trei inspectori clasa I, Ministerul Economiei, 14 consilieri, Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor din București, un Inspector de specialitate (auditor intern), în timp ce Poliția Locală Sector 2 a scos la concurs două posturi, unul pentru consilier superior și altul pentru polițist debutant.

Teatrul de Comedie București caută director adjunct, în timp ce Teatrul Mic are nevoie de un muncitor. Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti angajează un referent superior.

Se caută personal și la spital

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii M.S. Curie București vrea un manager, Spitalul Clinic de Ortopedie Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor“ București, 23 de asistenți medicali, șase brancardieri și patru registratori medicali, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Bucureşti,  director medical, Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu” din București, un bucătar, o infirmieră și un referent de specialitate.

Primăria Bucureștiului este în căutare de consilier juridic, Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Sector 6, de șef de birou, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară București, de șef birou și 11 registratori. Mai multe informații găsiți pe http://posturi.gov.ro/judetul/bucuresti/page/6/.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.