Se fac angajari la Maternitatea Ploiesti. Vezi aici ce posturi sunt scoase la concurs

Publicat in Joburi 12 Aprilie 2018 5059 ori
Google+ WhatsApp
Se fac angajari la Maternitatea Ploiesti. Vezi aici ce posturi sunt scoase la concurs
Se fac angajari la Maternitatea Ploiesti. Vezi aici ce posturi sunt scoase la concurs

Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploiești organizează concurs în vederea ocupării de posturi administrative, dar și pentru specialiști în Neonatologie, Anestezie – Terapie Intensivă și Obstertică-Ginecologie.

În perioada 18 aprilie – 2 mai, Maternitatea Ploiești organizează concurs în vederea ocupării posturilor de consilier debutant în cadrul Serviciului Managementul Calității (VEZI BIBLIOGRAFIA), asistent medical debutant PL în cadrul Serviciului Managementul Calității (VEZI BIBLIOGRAFIA) și inspector de specialitate debutant în cadrul Serviciului Tehnic Administrativ (VEZI BIBLIOGRAFIA).

Condițiile și calendarul pot fi consultate AICI.

La finalul lunii martie, conducerea spitalului a publicat și anunțul privind organizarea unui concurs în vederea încadrării unui medic specialist neonatolog, medic specialist ATI și medic Obstetrică-Ginecologie.

Detalii găsiți AICI.

sursa: ziarulincomod.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.