Aproape 300 de absolventi si-au gasit un job la Bursa de Toamna a locurilor de munca organizata la Ploiesti

Publicat in Joburi 20 Octombrie 2017 1040 ori
Google+ WhatsApp
Aproape 300 de absolventi si-au gasit un job la Bursa de Toamna a locurilor de munca organizata la Ploiesti
Aproape 300 de absolventi si-au gasit un job la Bursa de Toamna a locurilor de munca organizata la Ploiesti

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova multumeste angajatorilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la BURSA DE TOAMNA a locurilor de munca pentru absolventi, reprezentantilor mass-media care ne-au sustinut prin  postarea anuntului si a comunicatelor legate de organizarea bursei si tuturor partenerilor publici si privati.

In comparatie cu anul 2016, numarul agentilor economici si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la bursa de toamna a locurilor de munca a crescut.

Actiunea s-a desfasurat simultan la Ploiesti si Campina, ocazie cu care au fost contactati un numar total de 1389 de agenti economici si  au participat un numar de 88  agenti economici respectiv: Ploiesti – 57 agenti economici, Campina – 31 agenti economici.

Acestia, au pus la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, un numar de 1574 locuri, din care: Ploiesti – 1074, Campina – 500 .

Locurile de munca oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: confectii, comert ,constructii metalice, constructii civile, fabricare masini si utilaje, transporturi, alimentatie publica, turism, productie, asigurari etc.

Au fost solicitate persoane cu studii superioare in urmatoarele profesii :inginer mecanic, economist , inginer ofertare, automatist, inginer constructii de masini, inginer c-tii civile, inginer drumuri si poduri, asistentHR,inginer proiectant, consilier juridic, director productie,specialist achizitii, consultant recrutare, specialist calitate, functionari stocuri etc.

Pentru persoanele cu studii medii , au fost solicitate persoane in urmatoarele meserii: operator cablaje auto, muncitori necalificati , manipulanti, lucratori comerciali, vanzatori, consilier vanzari, confectii (muncitori necalificati, confectioneri textile, modelier confectii), strungar, sudor, rectificator, ambalator, instalator, lacatus, operator control nedistructiv, operator comanda numerica, agent servicii clienti, mecanic locomotiva, brutar, operator masini de debitat, mecanic masini de cusut, tehnician aprovizionare, stivuitoristi, receptioneri, controlor de conformitate, masinisti poduri rulante, formator, turnator, sablator etc.

Din totalul de 1256 de persoane participante ( Ploiesti – 989, Campina – 267 ), 279 au  fost selectate in vederea incadrarii (Ploiesti – 188, Campina – 91). 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.