A.J.O.F.M. Prahova organizeaza BURSA DE TOAMNĂ a locurilor de muncă pentru absolvenți

Publicat in Joburi 12 Octombrie 2017 1030 ori
Google+ WhatsApp
A.J.O.F.M. Prahova organizeaza BURSA DE TOAMNĂ a locurilor de muncă pentru absolvenți
A.J.O.F.M. Prahova organizeaza BURSA DE TOAMNĂ a locurilor de muncă pentru absolvenți

Această acțiune este organizată la nivel național și reprezintă una dintre măsurile active în vederea atingerii obiectivului principal al Strategiei Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă: creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sporirea șanselor de ocupare pe piața muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, cum sunt: tinerii, șomerii de lungă durată, persoane cu dizabilități, aflate în risc de marginalizare socială, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanță să se (re) orienteze profesional spre ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung.

În spiritul acestor obiective, A.J.O.F.M. Prahova va acționa în sensul promovării ocupării și prin stabilirea de noi parteneriate interinstituționale, prin implicarea și responsabilizarea  partenerilor sociali, inclusiv a autorităților publice.

Angajatorii care dețin locuri de muncă disponibile pentru absolvenții instituțiilor de învățământ se pot adresa agenției de ocupare a forței de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii nr. 76/2002, cu modificările și completările ulterioare beneficiază de subvenții la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Acest eveniment se adresează , în principal, absolvenților diferitelor forme de învățământ, care vor avea posibilitatea să interacționeze direct cu reprezentanții firmelor, în vederea integrării pe posturile vacante oferite pe piața muncii, cu sprijinul specialiștilor din cadrul serviciul public de ocupare.

De asemenea, reamintim că absolvenții care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrați la A.J.O.F.M. Prahova, pot beneficia de prime de încadrare.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc incepand cu ora 9.00 și se va desfășura simultan în data de 20 octombrie 2017, în următoarele localități:

 

 

-  Ploiești Sala de Conferințe Hotel BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert) – Mijloc de transport TCE – Traseu nr. 1 ;  

Câmpina : Casa de Cultură « Geo Bogza » - str. Griviței nr. 95 ;

Agenții economici interesați sunt invitați să participe pentru selectarea personalului în vederea ocupării posturilor vacante. Firmele pot confirma participarea până pe data de  19.10.2017, ora 12:00  și vor transmite oferta de locuri de muncă disponibilă în funcție de locația dorită, la :

-     Ploiești :                   tel/fax :0244.571.390 

                                       e-mail : andreia.popescu@ph.anofm.ro,  

-     Câmpina :                  tel/fax : 0244.376.001 

                                        e-mail : liliana.vasile@phl.anofm.ro    

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.