Câţi prahoveni şi-au găsit job la Bursa locurilor de muncă

Publicat in Joburi 08 Aprilie 2017 615 ori
Google+ WhatsApp
Câţi prahoveni şi-au găsit job la Bursa locurilor de muncă
Câţi prahoveni şi-au găsit job la Bursa locurilor de muncă

In comparatie cu anul 2016, numarul agentilor economici si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la bursa generala a locurilor de munca din Prahova a crescut.

Actiunea s-a desfasurat simultan la Ploiesti si Campina, ocazie cu care au participat un numar de 84 agenti economici respectiv: Ploiesti - 44 agenti economici, Campina - 40 agenti economici.

Acestia au pus la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, un numar de 933 locuri, din care: in Ploiesti au fost 477 locuri iar in Campina au fost 456 locuri.

Locurile de munca oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: confectii, comert ,hotelier, constructii metalice, petrolier, constructii civile, asigurari, fabricare masini si utilaje, transporturi, alimentatie publica, medical,productie etc.

Au fost solicitate persoane cu studii superioare in urmatoarele profesii : inginer instalatii pentru constructii, inginer chimist, inginer constructii civile, inginer cai ferate drumuri si poduri, inginer proiectant, medic, inginer constructii hidrotehnice, inginer mecanic, economist, inginer de sistem informatic.

Pentru persoanele cu studii medii , au fost solicitate persoane in urmatoarele meserii: operator cablaje auto,muncitori necalificati , manipulanti, lucratori comerciali, vanzatori, consilier vanzari, confectii (muncitori necalificati, confectioneri textile), zidari, strungar, sudor, ambalator, stivuitoristi, electricieni, bucatari, ospatari, receptioneri, soferi etc.

Din totalul de 1476 persoane participante ( Ploiesti - 1248, Campina - 228 ), 231 au fost selectate in vederea incadrarii (Ploiesti - 166, Campina - 104).

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.