Teatrul Toma Caragiu face angajări. Ce posturi sunt vacante

Publicat in Joburi 09 August 2016 4117 ori
Google+ WhatsApp
Teatrul Toma Caragiu face angajări. Ce posturi sunt vacante
Teatrul Toma Caragiu face angajări. Ce posturi sunt vacante

Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a cinci funcții contractuale de execuție, vacante.

 
 

Pe lista posturilor vacante scoase la concurs se numără și cel de economist, grad IA, studii superioare, în cadrul Compartimentului Financial contabilitate. Totodată, Teatrul Toma Caragiu mai scoate la concurs postul de impresar artistic, grad II, studii superioare, în cadrul Serviciului Secretariat literar, organizare spectacole, marketing și relații publice, precum și pe cele de sculptor păpuși (treapta profesională I, studii medii, în cadrul secției Păpuși), muncitor calificat – costumier, treapta profesională I, studii generale/medii, în cadrul secției Dramă și muncitor calificat – montator produse lemn (tâmplar), treapta profesională I, studii generale/medii, în cadrul Serviciului Producție.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 22 august 2016. Concursul este programat pe data de 2 septembrie 2016 – proba practică/ scrisă, iar pe 7 septembrie 2016 va avea loc interviul.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.