Două spitale din Ploieşti angajează MANAGER

Publicat in Joburi 09 Februarie 2015 2489 ori
Google+ WhatsApp
Două spitale din Ploieşti angajează MANAGER
Două spitale din Ploieşti angajează MANAGER

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova au anunţat că la finele lunii februarie va fi organizat concurs pentru postul de manager la Spitalul e Obstetrică Ginecologie Ploieşti. Tot în această lună este programat şi concursul pentru postul vacant de manager la Spitalul de Boli Psihice Voila.

„La Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploieşti nu a fost stabilită data concursului, dar examenul ar urma să aibă loc la finele lunii februarie”, a susţinut Fabioara Ionescu, administratorul judeţului Prahova.

La această oră, funcţia de manager este ocupată interimar de Marius Dinu, după ce directorul unităţii medicale, Călin Boeru, şi-a dat demisia în plin scandal aflat în ancheta Ministerului Sănătăţii.

La Spitalul de Boli Psihice Voila, concursul pentru funcţia de director va fi organizat în perioada 19 - 23 februarie. Postul a devenit vacant ca urmare a expirării perioadei de mandat, funcţia fiind deţinută până la finele anului 2014 de dr. Gabriel Ţintărescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.