421 de absolvenţi prahoveni, selectaţi în vederea angajării

Publicat in Joburi 26 Septembrie 2014 Actualizat: 28 Septembrie 2014 1285 ori
Google+ WhatsApp
421 de absolvenţi prahoveni, selectaţi în vederea angajării
421 de absolvenţi prahoveni, selectaţi în vederea angajării
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, a organizat vineri Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Actiunea s-a desfasurat simultan la Ploiesti, Campina si Valenii de Munte, ocazie cu care au participat un numar de 88 de agenti economici respectiv: Ploiesti - 38 agenti economici, Campina – 36 agenti economici si Valenii de Munte – 14 agenti economici. Acestia au pus la dispozitia absolventilor aflati in cautarea unui loc de munca, un numar de 1382 locuri, din care: Ploiesti – 1024, Campina – 295, Valenii de Munte – 63.

Locurile de munca oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: activitati de inginerie, confectii textile, comert, constructii metalice, constructii civile, asigurari, fabricare masini si utilaje, transporturi, alimentatie publica etc. Au fost solicitati absolventi de studii superioare in urmatoarele profesii: ingineri, economisti, medici si consultanti financiari.

Din totalul de 1152 persoane participante (Ploiesti – 735, Campina – 298 si Valenii de Munte -119), 876 au fost absolventi de invatamant profesional, liceal sau universitar ; dintre acestia, 421 au fost selectati in vederea incadrarii (Ploiesti – 323, Campina – 86 si Valenii de Munte -12). Totodata, 3 absolventi au fost incadrati pe loc (Ploiesti – 2, Campina –1): manipulant marfa si muncitor necalificat in confectii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.