CAS Prahova scoate la concurs două posturi de conducere. Vezi AICI dacă te califici

Publicat in Joburi 24 Septembrie 2014 Actualizat: 24 Septembrie 2014 1429 ori
Google+ WhatsApp
CAS Prahova scoate la concurs două posturi de conducere. Vezi AICI dacă te califici
CAS Prahova scoate la concurs două posturi de conducere. Vezi AICI dacă te califici

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova are disponibile două posturi importante în funcţii de conducere.

 

Anunţurile au fost postate pe site-ul ANFP. Astfel, pe 30 septembrie, are loc concursul pentru funcția de președinte director general al CAS Prahova, care începe cu proba scrisă. Până acum, s-au înscris actualul director interimar, Simona Mihai şi Gheorghe Alexandru, cel care a mai deţinut această funcţie în perioada 2000 – 2008.

Tot la CAS Prahova se scoate la concurs și funcția de director executiv al Direcţia Relaţii Contractuale, pe 14 octombrie 2014, începând de la ora 10.00, urmând să se desfășoare concursul.

Candidaţii trebuie să aibă o vechime de minimum trei ani în domeniu, să prezinte copii de pe rapoartele de evaluare a performanţelor profesionale individuale din ultimii doi ani, adeverinţă care să ateste starea de sănătate, precum şi declaraţie pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.