eMAG face angajări. Vezi aici posturile disponibile

Publicat in Joburi 17 Septembrie 2014 2971 ori
Google+ WhatsApp
eMAG face angajări. Vezi aici posturile disponibile
eMAG face angajări. Vezi aici posturile disponibile

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, va angaja full time și part-time 16 studenți din cei 22 care au fost recrutați în programul „eMAG Talent Internship” derulat în lunile iulie și august, potrivit companiei. Echipa eMAG este formată din aproximativ 900 de angajați, iar până la finalul anului aceasta va trece pragul de 1.000 de angajați.

 

 

„Deși pentru cei mai mulți dintre ei acest internship a fost prima experiență practică legată de domeniile IT și marketing online, entuziasmul și pasiunea pe care le-au investit în proiectele dezvoltate împreună cu mentorii lor au demonstrat că am identificat corect, încă din primul nostru program de internship, adevărate talente, cu potențial de dezvoltare profesională în domeniu”, declară Tudor Manea, Vicepreședinte și Director HR& Tehnologie eMAG.  

 

Pentru cele 17 locuri în echipa IT anunțate în luna mai în secțiunea „Coding Arena” au aplicat 800 de studenți pasionați de tehnologie, iar pentru cele 3 poziții în internshipul „webXperience”, deschis celor care vor să facă parte din echipa de marketing, s-au înscris 619 de aplicanți. În final, eMAG a suplimentat pozițiile deschise cu încă două locuri în echipa „Coding Arena”, astfel că, în cele două luni de vacanță, 22 de studenți (14 băieți și 8 fete), majoritatea studenți la Universitatea Politehnică București, Academia de Studii Economice (ASE) sau la Facultatea de Matematică și Informatică din București, au beneficiat de mentorat din partea specialiștilor eMAG în IT și marketing online. Dintre aceștia, 16 vor continua să lucreze în echipa eMAG.

 

„Ținând cont de rezultatele foarte bune ale eMAG Talent Internship, ne propunem ca programele de internship să devină, pentru noi, o componentă importantă din procesul de recrutare. Și pentru vara anului viitor, eMAG va dezvolta noi programe plătite de internship”, subliniază Tudor Manea.

 

Patru mentori, patru proiecte speciale

 

Pe parcursul celor 8 săptămâni de internship, patru mentori – Claudia Negreanu (PHP Developer), George Olah (PHP Developer), Alexandru Turbatu (PHP Developer) și Alexandru Grigorescu (Product Owner) – s-au implicat în dezvoltarea a patru proiecte speciale alături de internii selectați în program.

 

În programul de internship „eMAG Coding Arena”, studenții au folosit metodologia SCRUM și au avut acces la cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit. Stagiarii din internshipul „eMAG webXPERIENCE” au obținut cunoștințe în următoarele zone: Web project management, Web analitycs, Wireframing, Web merchandising, UI & Graphic Design.

 

Toate proiectele dezvoltate de interni vor fi implementate pe platforma eMAG și vor avea un impact semnificativ asupra clienților eMAG, dar și asupra celor peste 900 de angajați ai retailerului online.

 

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune și unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România. În ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente către client, manifestată prin servicii care creează noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferențiate pe categorii de angajați, precum și cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din  România cu profesori experimentați în business-ul internațional.

Echipa eMAG este formată din aproximativ 900 de angajați, iar până la finalul anului aceasta va trece pragul de 1.000 de angajați, pe fondul diversificării categoriilor de produse și al extinderii regionale. eMAG are programate, pentru anul în curs, investiții de 1 milion de euro în dezvoltarea și consolidarea echipei.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.