Se caută bucătari, lucrători în agricultură şi personal medical, în mai multe ţări din Europa

Publicat in Joburi 04 Septembrie 2014 2716 ori
Google+ WhatsApp
Se caută bucătari, lucrători în agricultură şi personal medical, în mai multe ţări din Europa
Se caută bucătari, lucrători în agricultură şi personal medical, în mai multe ţări din Europa

Mai multe posturi de bucatari, lucratori in agricultura sau in domeniul forestier, personal medical si lucratori in constructii sunt vacante in tari precum Norvegia, Marea Britanie sau Finlanda. Salariile pot urca chiar si pana la 116.000 de euro pe an.

 

 

Prin reteaua europeana pentru ocuparea fortei de munca, un restaurant cu standard ridicat dintr-un hotel de patru stele din Norvegia cauta doi bucatari calificati, cu experienta relevanta in munca de cel putin doi ani si care sa vorbeasca bine limba engleza, arata Mediafax. Angajatorul ofera salarii cuprinse intre 2.700 si 3.060 de euro/brut pe luna, in functie de calificari si experienta.

 

De asemenea, orele suplimentare se vor plati cu 40% in plus. In anuntul de angajare se mai precizeaza ca se ofera cazare si masa gratuite. Contractul este cu norma intreaga, valabil pana de Craciun, dar cu posibilitate de prelungire. Angajarea se va face cat mai curand posibil. Cei interesati pot trimite scrisoare de intentie si CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail [email protected], iar diplomele si alte documente se vor cere doar in cazul unui interviu.

 

Anglia cauta asistenti medicali

 

In Marea Britanie sunt vacante 10 posturi de asistent medical care sa lucreze cu persoane suferinde de diferite boli mentale si sa ajute totodata familiile acestora sa treaca mai usor peste aceasta situatie. „Munca implica ajutarea pacientilor sa treaca peste acesta dizabilitate si sa duca o viata normala. Se solicita experienta in domeniu intre doi si cinci ani, inregistrare NMC sau sa fiti o persoana eligibila sa obtineti NMC, diploma de asistent medical”, se arata in anunt. Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza la nivel mediu. „Daca nu aveti NMC, salariul este de de opt lire/ora.

 

Daca aveti NMC, veti fi platit cu 12 lire/ora. Se lucreaza 40 de ore pe saptamana", se mai arata in anunt. Contractul este pentru perioada nedeterminata. Candidatii trebuie sa trimita un CV model Europass in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email [email protected]. Tot in Marea Britanie mai sunt disponibile doua posturi de ingrijitor persoane/asistent medical. Pentru unul dintre ele se cere experienta in domeniu de minimum un an, carnet de conducere categoria B, limba engleza la nivel B1/B2 si doua referinte de la locurile de munca. Salariul oferit este cuprins intre de 7,93 si 8,52 lire pe ora, iar orele suplimentare se platesc cu 11,35 lire pe ora.

 

De asemenea, se ofera ajutor in gasirea unei locuinte, precum si oportunitatea de a face cursuri de specializare. Perioada contractuala este nedeterminata. Candidatii trebuie sa trimita un CV model Europass, in limba engleza, cu poza inclusa, la adresa de email [email protected]. Pentru cel de-al doilea post vacant se cere experienta in domeniu de minium un an si cunostinte de limba engleza nivel mediu (nivel B1/B2). Se ofera un salariu de 7 lire/ora pentru un program de lucru de 37,5 ore pe saptamana. Orele suplimentare se vor plati suplimentar. De asemenea, se asigura cazare aproape de locul de munca pentru 100 de lire pe saptamana, cu toate cheltuielile incluse. Contractul este pe perioada nedeterminata.

 

Ingrijitorii de bovine, cautati in Finlanda

 

In Finlanda se cauta un ingrijitor de bovine, iar posibilitatea de a folosi propria masina constituie avantaj. Cei interesati trebuie sa cunoasca limba engleza sau germana la nivel conversational, iar salariul oferit este de 8,16 euro brut pe ora. Mai mult, se acorda asistenta pentru gasirea unei locuinte, iar costul chiriei pentru o garsoniera este de 350 euro pe luna. „Contractul de munca este permanent, cu o perioada de proba de trei luni", se arata in anuntul de angajare. CV-urile, model Europass, intocmite in limba engleza se trimit pe adresa de e-mail a angajatorului: [email protected].

 

Lucratorii in domeniul forestier, platiti cu 1.300 de euro net pe luna in Austria

 

In Austria sunt vacante 10 locuri pentru coordonatori echipa pentru munca in domeniul forestier. Anuntul vizeaza vorbitorii de limba germana, iar salariul oferit este de 1.300 de euro net pe luna, asigurandu-se si cazare, transport la locul de munca, scule si haine de protectie. Contractele sunt pentru cinci ani. Persoanele interesate pot trimite CV in limba romana, la adresa de email [email protected].

 

Tot in Austria se cauta cinci finisori fatade cladiri, care sa aiba experienta relevanta si sa vorbeasca limba germana. Salariul este tot de 1.300 de euro net pe luna si se asigura cazare, transport la locul de munca, scule si haine de protectie. Contractele sunt pentru cinci ani. In localitatea Perg din Austria sunt vacante cinci posturi de zugrav pentru care se solicita experienta relevanta si cunoasterea limbii germane la nivel mediu-avansat. Salariul oferit este de 1.200 euro net pe luna.

 

800 de posturi de muncitori necalificati in agricultura, vacante in Spania

 

In Spania, in localitatea Almonte, se cauta 800 de muncitori necalificati in agricultura pentru recoltare capsuni. Angajatorul impune o perioada de proba de 15 zile si nu solicita cunoasterea unei limbi straine.

 

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi si 39 ore pe saptamana, impartite in sase zile. „Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp. Consilierul Eures va face o preselectie a candidatilor in vederea participarii la interviu. Pot participa persoane care detin NIE sau care nu au mai lucrat in Spania", se arata in anuntul de angajare. Salariul este de 39,48 euro brut pe zi conform Conventiei colective, iar salariul se plateste la doua saptamani, prin transfer bancar.

 

Angajatorul plateste si contributii 2% pe venit, 113 euro asigurarea sociala si asigura cazare contra sumei de un euro pe zi. Contractele vor fi de aproximativ trei luni, incepand cu 15 februarie 2015.

 

Irlanda cauta un medic psihiatru

 

In Irlanda, intr-o localitate situata la 50 de kilometri de Dublin, este vacant un post de psihiatru pediatric. „Angajatorul cauta persoane care au o abordare holistica si care sunt capabile sa puna in aplicare interventiile clinice si medicale in functie de necesitati. Postul presupune munca intr-o echipa multidisciplinara in cadrul unei clinici de neuropsihiatrie in care se implementeaza programe bazate pe modelul neurocomportamental, pentru copii si tineri cu tulburari complexe neurocomportamentale.

 

Medicii vor fi responsabili cu evaluarea si managementul copiilor/tinerilor repartizati si care au fost admisi in organizatie in timpul procesului de tranzitie. Aceasta presupune: legatura cu persoanele care au recomandat tanarul, urmarirea tanarului si a familiei inainte de admiterea in organizatie si planificarea primirii cu familia si conducerea organizatiei. Supravegherea programului tinerilor(dpdv tratament, ingrijire) in timpul primirii in organizatie, inclusiv terapia individuala, efortul/munca familiei.

 

Postul presupune de asemenea tinerea legaturii cu scoala si alte agentii implicate", se arata in anunt. Aplicantii trebuie sa aiba specializarea psihiatrie, bune abilitati de comunicare si ascultare, sa fie persoane empatice, sa fie capabili, sa doreasca sa lucreze cu persoane avand comportament provocator si sa poata incepe lucrul cat mai curand. Angajatorul cere experienta in lucrul cu copii si adolescenti cu nevoi complexe de cel putin doi ani, precum si cunoastere limbii engleze. Salariul oferit este 116.000 de euro pe an brut, iar contractul este pe perioada nedeterminata.

 

Candidatii pot trimite CV in limba engleza (format Word, fara tabele, imagini), prin email, cu mentiunea „VR/958”, la [email protected].

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.