Magazinul DOMO din Ploiesti Shopping City isi schimba locatia. Vezi unde

Publicat in Joburi 28 August 2014 3814 ori
Google+ WhatsApp
Magazinul DOMO din Ploiesti Shopping City isi schimba locatia. Vezi unde
Magazinul DOMO din Ploiesti Shopping City isi schimba locatia. Vezi unde

Magazinul DOMO din Ploiești Shopping City se mută joi, 28 august, într-un spaţiu de 800 metri pătrați situat în centrul complexului comercial, obținând astfel acces facil din fiecare dintre cele două intrări principale ale complexului.

 

 

Anterior, magazinul DOMO a funcționat într-un spațiu de 350 mp în același centru comercial, în scurta perioadă a relocării clienții fiind redirecționați către cel de-al doilea magazin al brandului, situat în complexul Winmart Grand Central.

 

Noul spațiu oferă o expunere mai mare unei game generoase de produse, păstrând acelaşi concept apreciat de clienții DOMO din toată ţara, în care produsele sunt prezentate într-un mod care facilitează studierea, testarea, compararea și alegerea lor

 

”Noul magazin DOMO Ploiești respectăpromisiunea brandului de a oferi o experiențăunicăde cumpărare, într-un spațiu prietenos și primitor, dar în același timp dinamic și modern. Aici, clienții găsesc cu ușurințănu doar produsele, dar și informațiile și serviciile personalizate de care au nevoie. Ne bucurăm săfim alături de ploieșteni de 12 ani, aducându-le mereu tehnologia care le face viața mai frumoasăși mai ușoară, și îi așteptăm acum sădescopere noutățile aduse de DOMO.”, spune Robert Mihail Director magazin DOMO Ploiesti.

 

Mutarea în noul spațiu a magazinulului DOMO Ploiești Shopping City este marcată de o campanie de promoții la o gamă largă de produse electronice, electrocasnice, audio-video si IT&C. În plus, in această perioadă, transportul este gratuit în județul Prahova.

 

În centrul comercial Ploiești Shopping City, DOMO își propune să ofere pasionaților de tehnologie o gamă largă de produse audio-video și IT&C de ultimă generație.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.