Vrei sa pleci la munca in strainatate? Zeci dejoburi sunt disponibile in tari din UE

Publicat in Joburi 25 August 2014 2069 ori
Google+ WhatsApp
Vrei sa pleci la munca in strainatate? Zeci dejoburi sunt disponibile in tari din UE
Vrei sa pleci la munca in strainatate? Zeci dejoburi sunt disponibile in tari din UE


Potrivit unei informări a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Prahova, în prezent sunt disponibile zeci de posturi de asistenţi medicali, medici, bucătari, specialişti IT, măcelari, factori poştali, asistenţi sociali, vânzători, cele mai bine plătite joburi fiind de departe cele în domeniul medical şi IT.

 

 

Astfel, Belgia oferă, de pildă, 10 posturi de măcelar, fiind necesară în acest caz experienţă de doi ani. Câştigul este între 12,46 şi 13,87 euro brut pe oră, în funcţie de calificare. Cele mai multe posturi disponibile sunt oferite de Franţa, respectiv de patiser (1.550 euro pe lună), vânzător produse de panificaţie (1.450 euro pe lună), bucătar şef (2.700 euro pe lună), bucătar asistent (2.500 euro pe lună), şef de sală restaurant (2.300 euro pe lună), ajutor bucătar (1.850 euro pe lună) şi producător de vin (viticultor - 10 posturi, 10,10 euro pe oră).

 

Germania are nevoie de asistenţi persoane în vârstă, asistenţi medicali, instalatori întreţinere, specialist IT (25 posturi), factor poştal (40 posturi) - doar în acest caz fiind specificat salariul, respectiv de 2.000 euro pe lună.

 

Irlanda a pus la bătaie mai multe posturi de asistenţi medicali (24), doctor oftalmolog, psihiatri (10), iar Norvegia caută un veterinar şi un bucătar de preparate indiene, în acest ultim caz salariul specificat fiind între 31.000 şi 43.000 euro brut pe an.

 

Şi Marea Britanie are oferte pentru asistenţi medicali (50), salariul oferit variind între 25.000 şi 37.000 lire brut pe an şi pentru asistenţi sociali (18). Condiţiile de bază pentru a putea fi angajat în cele mai multe dintre posturile menţionate sunt cunoştinţele de limbă engleză, dar şi experienţa.

 


Persoanele interesate de respectivele posturi trebuie să trimită CV la adresele de e-mail afişate pentru fiecare post în parte pe site-ul www.anofm.ro, la rubrica ,,munca în străinătate’’.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.