Primul magazin de haine MOHITO din Romania se deschide in Ploiesti! Vezi unde

Publicat in Joburi 24 Iulie 2014 5739 ori
Google+ WhatsApp
Primul magazin de haine MOHITO din Romania se deschide in Ploiesti! Vezi unde
Primul magazin de haine MOHITO din Romania se deschide in Ploiesti! Vezi unde

"MOHITO este un brand creat pentru femeile care iubesc moda şi preţuiesc originalitatea, feminitatea şi eleganţa. Având deja câteva sute de magazine deschise în Europa şi în vederea extinderii Universului MOHITO, vom aduce femeilor din România primul nostru magazin, în Ploieşti", se arata in comunicatul de presa al companiei.

 

 

Deschiderea oficială a acestuia va avea loc miercuri, în data de 30.07.2014, la ora 18:00, în AFI Palace Ploieşti (Strada Calomfirescu, nr. 2, Ploiești). Invitaţii noştri vor fi întâmpinaţi cu o mulţime de surprize – sesiuni de consultanţă vestimentară oferite de stilistul Marian Pălie, muzică bună, şampanie şi multe altele.

 

Colecţiile MOHITO combină feminitatea şi eleganţa cu tendinţele prezentate pe toate marile podiumuri din fiecare sezon. MOHITO este un brand conştient de evoluţia modei. Hainele sale garantează un aspect foarte energic, feminin şi modern, potrivindu-se, în acelaşi timp, atât unui stil business, cât şi unuia casual.

 

În toamna anului 2014, MOHITO va lansa o linie specială numită Gold Label. Designul foarte sofisticat şi materialele de înaltă calitate sunt principalele caracteristici ale acestei linii. Colecţia Gold Label va putea fi găsită în magazinele MOHITO într-o zonă special marcată.

 

În plus, în fiecare an, pe lângă fiecare colecţie standard, MOHITO creează şi o colecţie exclusivistă. Este o linie special concepută în colaborare cu o celebritate. Un top model internaţional este vedeta colecţiei MOHITO din acest an - dar numele ei rămâne încă un secret. Urmăriţi-ne îndeaproape pentru a afla despre cine este vorba!

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.