Stii franceza? Vezi aici unde te poti angaja IMEDIAT

Publicat in Joburi 30 Mai 2014 2060 ori
Google+ WhatsApp
Stii franceza? Vezi aici unde te poti angaja IMEDIAT
Stii franceza? Vezi aici unde te poti angaja IMEDIAT

Webhelp România și-a început activitatea la Ploiești prin angajarea primelor 50 de persoane.

 

 

 

Locul trei la nivel european în outsourcing și comunicarea cu clienții în limbi străine, Webhelp își propune să continue angajările pentru încă 100 de persoane cunoscătoare de limba franceză în perioada imediat următoare și invită pe toți cei interesați să aplice la joburile disponibile pe mail la adresa [email protected] sau prin situl de recrutare al companiei job.webhelp.ro.

 

Webhelp oferă în Ploiești oportunitatea de a lucra atât full time cât și part time, pe bază de contract pe durată nedeterminată, tuturor celor care dovedesc un nivel bun de limba franceză și aptitudini de comunicare.

 

Sediul companiei în Ploiești se află în clădirea Hippodrome Office Center, aflată exact lângă Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești.

 

Webhelp România este o multinațională specializată în outsourcing, aflată pe locul trei în Europa, cu peste 22000 de salariați la nivel mondial și peste 1400 în România în cele patru sedii din București, Ploiești și Galați.

 

Posturile disponibile în cadrul Webhelp sunt dedicate cunoscătorilor de limba franceză și cuprind profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, customer service relationship manager, digital support consultant sau tehnical product adviser.

  

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.