Ce trebuie sa faci sa obtii ajutorul de minimis

Publicat in Joburi 30 Aprilie 2014 1349 ori
Google+ WhatsApp
Ce trebuie sa faci sa obtii ajutorul de minimis
Ce trebuie sa faci sa obtii ajutorul de minimis

Pentru a putea beneficia de ajutorul de minimis, microîntreprinderile trebuie să realizeze investiţia într-un singur domeniu de activitate.

 

 

 

Apoi, este nevoie ca societatea să deţină dreptul de folosire a spaţiului în care se va implementa proiectul. Acest lucru este necesar pentru a asigura desfăşurarea activităţii pentru care sunt achiziţionate bunurile în cadrul programului. În funcţie de finanţarea cerută, solicitantul va trebui să creeze şi 3 sau 6 locuri de muncă.

 

O altă condiţie în obţinerea finanţării se referă la vechimea microîntreprinderii. Este obligatoriu ca firma solicitantă să fi fost activă cel puţin un an fiscal integral. În plus, aceasta trebuie să fi obţinut profit cu un an înainte de a depune cererea de finanţare. Firmele cu datorii sau aflate în insolvenţă sunt tăiate din start de pe listă.

 

În analiza financiară, evaluatorii vor ţine cont şi de capacitatea materială a solicitantului de a implementa proiectul. Chiar dacă autorităţile nu cer o co-finanţare pentru investiţiile mai mici de 200 de mii de euro, acestea vor să se asigure că activitatea microîntreprinderii va continua şi după ce finanţarea nerambursabilă încetează.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.