Microintreprinderile vor beneficia de mai multe facilitati / proiect

Publicat in Joburi 30 Aprilie 2014 825 ori
Google+ WhatsApp
Microintreprinderile vor beneficia de mai multe facilitati / proiect
Microintreprinderile vor beneficia de mai multe facilitati / proiect

Microîntreprinderile vor beneficia de anumite facilități, printre care sprijin financiar nerambursabil, garanții prin Fondul Național de Garantare și scutire de la plata operațiunilor de înmatriculare, potrivit unor modificări legislative discutate în ședința de guvern de miercuri, a anunțat premierul Victor Ponta.

 

 

“Avem astăzi un proiect inițiat de ministrul IMM-urilor — și sunt convins că are și sprijinul celorlalți colegi — privind stimularea înființării și dezvoltării de microîntreprinderi, în așa fel încât se elimină toate barierele care erau până acum. Se acordă sprijin financiar nerambursabil pentru pornirea unor afaceri, garanțiile acordate de Fondul Național de Garantare, scutirea de la plata taxelor pentru operațiuni de înmatriculare. Lucruri care ne ajută în acest context pozitiv să putem să continuăm dezvoltarea microîntreprinderilor”, a declarat premierul în ședința de guvern.

 

Executivul discută în ședința de miercuri un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea OUG 6/2011 pentru stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.