Vrei sa lucrezi intr-un supermarket? Vezi cât câştigă un casier la Carrefour, Lidl, Cora sau Kaufland

Publicat in Joburi 22 Aprilie 2014 10782 ori
Google+ WhatsApp
Vrei sa lucrezi intr-un supermarket? Vezi cât câştigă un casier la Carrefour, Lidl, Cora sau Kaufland
Vrei sa lucrezi intr-un supermarket? Vezi cât câştigă un casier la Carrefour, Lidl, Cora sau Kaufland

Operatorii marilor reţele de magazine oferă angajaţilor casieri aproximativ aceleaşi salarii. Veniturile pentru un astfel de post sunt puţin peste salariul minim pe economie.

 
 

Angajaţii unor mari lanţuri internaţionale de retail s-au organizat pe un forum unde îşi exprimă nemulţumirile şi prin care îi anunţă pe viitorii salariaţi la ce lefuri să se aştepte. Pe baza informaţiilor exprimate de angajaţi pe acest forum, ECONOMICA.NET a întrebat companiile implicate în ce măsură informaţiile sunt corecte. 

 

Cât se câştigă

 

Potrivit informaţiilor din mediul virtual, un casier Carrefour câştigă in medie 750 de lei net pe lună plus bonuri de masa, iar un manager de raion 2.000 de lei net."Răspunsurile sunt confidenţiale", ne-au transmis oficialii Carrefour.

 

La Kaufland, liderul pieţei de retail cu produse alimentare, casierii au un venit brut de 1.100 ron pe lună. "Vă comunicăm faptul că, politica companiei nu ne permite să furnizăm informatiile cerute", au spus pentru ECONOMICA.NET oficialii Kaufland.

 

Kaufland a raportat în 2012 afaceri de peste 6,4 miliarde de lei şi un profit net de 274 de milioane de lei.

 

Din informatiile preluate din mediul virtual, un casier Cora câştigă în medie 600-750 de lei net pe lună plus bonurile de masă. Oficialii companiei nu au răspuns solicitării presei cu privire la  nivelul salariilor din cadrul organizaţiei

 

La Auchan o casieră câştigă lunar 255 de euro, nivel superior salariului minim net pe economie, a declarat Patrick Espasa, directorul general al Auchan România. Aceştia pot beneficia însă şi de prime de progres care pot ajunge până la nivelul unui salariu lunar, a mai spus managerul companie.

 

Auchan se află pe locul 2 în topul celor mai mari jucători din comerţ cu o cifră de afaceri de 4,6 miliarde de lei anul trecut şi 11.000 de anagajaţi.

 

Lidl

 

Din informaţiile de pe forum, cele mai mari salarii se câştigă la Lidl, unde un casier primeşte 1800 de lei net pe lună. De asemenea, oficialii Lidl au anunţat recent că din luna aprilie oferă celor 3.800 de angajaţi un pachet privat de servicii medicale în cadrul celor mai bune 470 de clinici din ţară. Astfel, salariaţii Lidl vor avea acces la peste 650 de tipuri de servicii ultramoderne de investigaţii, tratamente medicale şi consultaţii de specialitate.Toate aceste servicii medicale sunt gratuite.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.