Vrei sa fii bugetar? Mai multe institutii locale din Prahova fac angajari

Publicat in Joburi 15 Noiembrie 2021 8612 ori
Google+ WhatsApp
Vrei sa fii bugetar? Mai multe institutii locale din Prahova fac angajari
Vrei sa fii bugetar? Mai multe institutii locale din Prahova fac angajari

Numeroase primării prahovene organizează concursuri pentru ocuparea posturilor vacante, iar în luna decembrie sunt programate mai multe examene pe post. Printre autoritățile locale din Prahova care vor să angajeze personal în perioada următoare se află Primăria Ciorani, cu trei posturi scoase la concurs. Astfel, în decembrie se vor desfășura probele scrise pentru Inspector debutant în compartimentul Buget-Finanțe, pentru Consilier achiziții publice debutant în compartimentul Achiziții Publice și pentru Inspector asistent în cadrul compartimentului Impozite și Taxe.


Primăria Plopeni organizează tot în luna decembrie concurs pentru ocuparea unui post de consilier debutant la compartimentul Urbanism Investiții - Administrarea Domeniului Public și Privat, iar Primăria Ariceștii Rahtivani scoate la concurs un post de inspector asistent în Serviciul Buget Finanțe, un post de inspector superior în cadrul aceluiași serviciu, precum și un post de inspector asistent în Compartimentul Urbanism, Amenajarea teritoriului și disciplină în construcții.


Alte două primării care scot posturi la concurs în luna decembrie sunt Primăria Poiana Câmpina - inspector asistent Stare civilă, autoritate tutelară și asistență socială și Primăria Tomșani, unde se dorește angajarea unui inspector debutant în cadrul Biroului Financiar Contabil.
Detalii despre concursuri și condițiile de participare aici http://www.anfp.gov.ro/Concursuri/Executie

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.