Locuri de munca in Prahova, la stat. In ce institutii publice te poti angaja

Publicat in Joburi 10 Decembrie 2020 1834 ori
Google+ WhatsApp
Locuri de munca in Prahova, la stat. In ce institutii publice te poti angaja
Locuri de munca in Prahova, la stat. In ce institutii publice te poti angaja

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Prahova, unitate conexă de învățământ din Municipiul Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator de patrimoniu. (Detalii AICI).

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic (3 posturi) în cadrul Serviciului Pază Universitate. (Detalii AICI).

Serviciul Public de Alimentare cu Apă al Satelor Malu Vânăt și Homorâciu, comuna Izvoarele, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de muncitor – 2 posturi, precum și de contabil – 0,5 normă – 1 post. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu” din Comuna Păuleşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială „Radu Stanian” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Dumbrava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer buldoexcavator – Compartiment Administrativ/Serviciul Comunal. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Cornu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical, grad profesional debutant – Compartimentul Cabinet Medical Școlar. (Detalii AICI).

Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de:

  1. muncitor I – lăcătuș – întreținere și reparații clădiri, instalații;
  2. muncitor I – electrician – întreținere și reparații clădii, instalații;
  3. muncitor IV – instalator întreținere și reparații clădiri, instalații;
  4. muncitor necalificat – spații verzi. (Detalii AICI).

Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de conducere, vacante de șef serviciu – Serviciul Administrativ, Achiziții, Întreținere și Transport. (Detalii AICI).

Sursa www.observatorulph.ro 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.