AJOFM Prahova organizeaza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Publicat in Joburi 10 Octombrie 2018 1566 ori
Google+ WhatsApp
AJOFM Prahova organizeaza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți
AJOFM Prahova organizeaza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova organizează,  pe 19 octombrie 2018, la Ploiești și Câmpina, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

"Evenimentul va avea loc la nivel județean și reprezintă una din măsurile active în vederea atingerii obiectivului principal al Strategiei Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă: creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sporirea șanselor de ocupare pe piața muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile prin întâlnirea directă a cererii cu ofertă de locuri de muncă, în condițiile unei concurente loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt. Această acțiune reprezintă o oportunitate pentru toți absolvenții instituțiilor de învățământ interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale sau în ultimă instanță să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung", au transmis reprezentanții Agenției.

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc vineri, pe 19 octombrie, începând cu ora 9.00, la Ploiești (Hotel - restaurant Best) și la Câmpina (Casa de Cultură "Geo Bogza").

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.