ANUNȚ important pentru proprietarii de APARTAMENTE care au montate APOMETRE

Publicat in Casa & Gradina 31 Iulie 2018 4656 ori
Google+ WhatsApp
ANUNȚ important pentru proprietarii de APARTAMENTE care au montate APOMETRE
ANUNȚ important pentru proprietarii de APARTAMENTE care au montate APOMETRE

Mai multe asociații de locatari din București au anunțat montarea altor tipuri de apometre.

Odată cu reglementările Legii nr. 224/2015, prin care se permite ca proprietarii să-şi monteze apometre cu citire la distanţă atât pe apă caldă, cât şi pe apă rece pe instalaţiile din propriile locuinţe, asociaţiile de locatari din Capitală au reuşit să convingă bucureştenii care sunt avantajele acestor contoare.

În prezent, mai multe asociaţii de locatari din Bucureşti au demarat procesul de schimbare a apometrelor. În cartierul Militari, în mai multe scări de bloc, instalatorii schimbă apometrele normale cu cele care se citesc de la distanţă. Oferta include contor de apă caldă şi rece cu transmisie radio, manoperă înlocuire, sigilare şi garanţie 36 de luni. "Gata, nu mai trebuie să fie citit de dumneavoastră, firma citeşte fiecare apometru si transmite indexul asociaţiei. La un contoar normal se adaugă un emiţător radio care transmite valoarea înregistrată la o anumită dată.

O firmă specializată se ocupă de acest lucru, nu mai e nevoie să intre nimeni în casă", ne-a spus instalatorul. Un apometru costă 115 lei, 125 lei cu plata în trei tranşe şi 135 lei-şase tranşe.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.