Casa spune totul despre tine. Ce obiecte nu ar trebui să ai niciodată în locuință

Publicat in Casa & Gradina 18 Aprilie 2016 1637 ori
Google+ WhatsApp
Casa spune totul despre tine. Ce obiecte nu ar trebui să ai niciodată în locuință
Casa spune totul despre tine. Ce obiecte nu ar trebui să ai niciodată în locuință

Casa poate fi considerată o reflexie a personalității proprietarilor și poate spune multe despre caracter. Mai ales dacă nu respectă anumite reguli ale etichetei.

 

 

Specialiștii afirmă că există o serie de lucruri la care mulți aspiră, dar care nu ar trebui să existe în nicio casă pentru că nu sunt altceva decât dovezi ale snobismului. Altele sunt pur si simplu prea puțin practice.

Unul dintre aceste obiecte este jacuzzi-ul - de ce ar vrea o persoană normală să împartă aceeași baie cu o grămadă de alți oameni, cu o multitudine de bacterii plutind de jur împrejur?

Un televizor cât mai mare. Greșit. Mare nu înseamnă mai frumos. Nu o să vedeți niciodată într-o casă de aristocrați un LCD de 50 de inci, alături de picturi originale. Un televizor mai mic, discret, vă poate satisface nevoile.

Mobila cu oglinizi - dacă nu sunt folosite pentru a crea impresia de spațiu, atunci nu au ce căuta într-o casă. Întreținerea lor este mult prea complicată, asta desigur dacă vreți ca locuința dumneavoastră să arate impecabil.

Un pian cât mai mare. Nu e nimic în neregulă în a avea un pian micuț sau o pianină în casă. Dar e o problemă când ai unul de dimensiuni considerabile, nu știi să cânți la pian și crezi că Rossini e un fel de mâncare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.