De ce a fost construit Sky Blue, hotelul de cinci stele din Păuleşti

Publicat in Casa & Gradina 28 Iulie 2015 5337 ori
Google+ WhatsApp
De ce a fost construit Sky Blue, hotelul de cinci stele din Păuleşti
De ce a fost construit Sky Blue, hotelul de cinci stele din Păuleşti

La finalul anului trecut, în Pău­leştii Noi, un sat cu mai puţin de 1.000 de locuitori de lângă Ploieşti, a fost deschis un hotel de cinci stele, Sky Bule. Investitorul este Huseyin Karaman, un antreprenor turc care face afaceri de peste 30 mil. euro în România din producţia de textile.

 

„În prezent, Bucureştiul este încă oraşul de referinţă, indiferent că vrei să fii cazat la un hotel bun, să mergi într-un club bun sau la un restaurant de calitate. Am zis că este cazul ca şi Prahova să devină un astfel de centru, să fiu eu nebunul care face un hotel de cinci stele, un astfel de complex în mijlocul pustiului“, spune pentru zf.ro Huseyin Karaman, care a venit să facă business în România în urmă cu 15 ani.

El nu a precizat care a fost suma exactă investită în hotel, însă reprezentanţii unităţii susţin că investiţia s-a ridicat la câteva milioane de euro.

Hotelul Sky Blue este situat la câţiva kilometri de Ploieşti şi se află aproape de câteva zeci de fabrici şi multinaţionale din zonă, astfel că cea mai mare parte a clienţilor sunt executivi şi angajaţi ai acestora.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.