Cum sa creezi in baie o atmosfera luxoasa, personalizata, zen

Publicat in Casa & Gradina 20 Mai 2021 1514 ori
Google+ WhatsApp
Cum sa creezi in baie o atmosfera luxoasa, personalizata, zen
Cum sa creezi in baie o atmosfera luxoasa, personalizata, zen

Baia este incaperea in care vrei sa te simti cel mai bine, mai ales ca o vizitezi de foarte multe ori. Presiunea si stresul din timpul zilei, viata plina de probleme si de proiecte stringente sunt elemente care contribuie decisiv la hotararea de a realiza o baie relaxanta, care sa te atraga ca un magnet, pentru a te rasfata si a indeparta orice urma de stres. O incapere luxoasa, cu o atmosfera zen, care sa aiba acea atingere personala de neuitat, este exact ceea ce-ti trebuie. 

 

Spatiul trebuie sa fie functional, dar are nevoie si de un strop de lux, care inseamna din start folosirea unor produse premium, tehnologie de ultima generatie si confort sporit. Personalitatea ta poate fi imprimata lejer in decor, cu ajutorul unor obiecte preferate, care te inspira si care te fac sa te relaxezi cand le folosesti sau cand le privesti. Un strop de zen nu strica nimanui, asa ca evita incarcarea decorului, foloseste culori naturale si calde, accentuate de nuante vii, adauga putina verdeata, iar rezultatele te vor impresiona. 

Iata cateva trucuri utile, pe care le poti folosi pentru a crea o astfel de atmosfera in baia ta!

 

  • In primul rand, trebuie sa te gandesti neaparat sa inlocuiesti dusul cu o cada. De ce? Dusul este, de regula, optiunea oamenilor dinamici, care trebuie sa intre si sa iasa rapid din baie, iar cada poate sa ofere clipe magice, relaxante, de care ai nevoie dupa o zi obositoare la serviciu. Daca iti doresti sa iti creezi un mic spa acasa, descopera cazile de baie moderne si confortabile. Site-ul Sensodays.ro ofera o gama variata de cazi de baie premium si te vei putea bucura de luxul dorit. Nimic nu se compara cu o baie reconfortanta dupa o zi obositoare si aglomerata;

 

  • Lumina naturala nu este, de regula, suficienta in baie, asa ca poti folosi si corpuri de iluminat artificiale adecvate. Daca ai spatiu generos, atunci poti aseza un candelabru de fier forjat pentru un look luxos si doua lampi cu picior pe peretele cu oglinda cu rama de lemn, pentru ca sunt practice si dau lumina din belsug. Chiar si lumanarile parfumate de dimensiuni mari sunt ideale pentru baie, imprimand camerei o atmosfera zen, care te va ajuta sa te relaxezi;

 

  • Cateva plante luxuriante pot completa atmosfera cu lejeritate si te vei simti mult mai relaxat si mai linistit. Iedera, ferigile, bambusul sau alte plante care iubesc umiditatea si sunt usor de intretinut si pot fi o alegere potrivita. Pentru un strop de personalitate, opteaza pentru un ghiveci cu o floare deosebita (orhidee, cactus, begonie, azalee) si vei reusi sa te bucuri de un colt de rai.

 

In concluzie, daca simti nevoia sa te inconjori de frumos si eleganta, daca vrei sa traiesti intr-un mediu zen, pentru a te putea deconecta de problemele cotidiene odata ajuns acasa, atunci tot ce ai de facut este sa transformi baia obisnuita intr-un interior util si rafinat. 

 

Surse foto:

shutterstock.com

ro.pinterest.com

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.