Femeile sunt la putere: Dețin o treime din afacerile din România

Publicat in Business 17 Iunie 2018 732 ori
Google+ WhatsApp
Femeile sunt la putere: Dețin o treime din afacerile din România
Femeile sunt la putere: Dețin o treime din afacerile din România

O treime din totalul afacerilor din România sunt conduse de femei. E o tendință în întreaga lume, potrivit unor studii recente.

Cea mai mare provocare în drumul pe care aceste femei îl au de parcurs este, încă, educația antreprenorială. Un concept prea puțin promovat de școala românească, dar atât de necesar în construirea oricărei afaceri de succes, anunță TVR.

Așa că femeile antreprenor caută ajutor în comunitățile de afaceri consacrate. Acolo învață timp de un an care sunt secretele unei afaceri de succes, iar mai apoi sunt datoare să le transmită mai departe. Cursuri de educație antreprenorială se fac deocamdată doar în școlile private și în facultățile cu profil economic.

Ministerul Educației vrea ca, de anul viitor, să înceapă un proiect cu bani europeni, pentru a-i ajuta pe tinerii care vor să aibă propria afacere.Domeniile în care femeile sunt tentate să își deschidă afaceri sunt comerțul, serviciile de înfrumusețare și consultanță în afaceri.

În România, peste 50.000 de firme sunt deținute de femei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.