Conferinta Finala EmBuild/ Cladiri eficiente energetic – Mii de planuri locale pentru un tel comun

Publicat in Business 08 Iunie 2018 1378 ori
Google+ WhatsApp
Conferinta Finala EmBuild/ Cladiri eficiente energetic – Mii de planuri locale pentru un tel comun
Conferinta Finala EmBuild/ Cladiri eficiente energetic – Mii de planuri locale pentru un tel comun

Joi, 7 iunie 2018, la Belgrad, Serbia a avut loc conferinta finala organizata in cadrul proiectului European EmBuild: „Cladiri eficiente energetic- Mii de planuri locale pentru un tel comun”. Conferinta vizeaza modul in care localitatile pot deveni factorul declansator care poate face posibila atingerea obiectivelor europene privind stocul de cladiri al Europei.

In cadrul conferintei s-au prezentat exemple de bune practici de planuri locale care pot inspira actiuni viitoare si metode care pot facilita formularea acestor planuri.

Aceasta conferinta a reprezentat o oportunitate pentru a:
 

  • Prezenta si discuta evolutia politicilor Uniunii Europene privind Eficienta si a sprijini finantarea investiilori in eficienta energetica.
  • Prezenta sprijinul oferit de Comunitatea Energetica.
  • Impartasi experientele de bune practici ale primarilor din regiune.
  • Implica factorii de decizie politica si partile interesate intr-o dicutie informata cu privire metodele prin care se pot replica strategii de renovare de succes.
  • Identifica si discuta and beneficiile non-energetice ale renovarii majore.

Conferinta a reunit autoritati locale si nationale din sud-estul Europei, reprezentanti ai comunitatii energetice, experti din domeniul eficientei energetice si nu numai, care au putut discuta pe teme interesante legate de eficienta energetica si au putut face comparatie intre metodele de implementare a masurilor prevazute in proiectul EmBuild in tarile lor.


Alaturi de angajatii AE3R, la conferinta a participat doamna Petronela Sturz, din partea Primariei Orasului Mizil, care a prezentat metodele prin care orasul Mizil implementeaza planul de actiune local in domeniul renovarii stocului de cladiri si a masurilor de eficienta energetica si energii regenerabile, reprezentand un model de bune practici.


Pentru mai multe informatii legate de proiectul European EmBuild, puteti accesa: www.embuild.eu
Acest Proiect primeste finantare prin Programul pentru Cercetare si Inovare, Orizont 2020 al Uniunii Europene, sub Acordul Grant nr. 695169.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.