Vodafone şi Telekom, mutare în premieră. Decizia va afecta toţi clienţii ambelor companii

Publicat in Business 05 Iunie 2018 1601 ori
Google+ WhatsApp
Vodafone şi Telekom, mutare în premieră. Decizia va afecta toţi clienţii ambelor companii
Vodafone şi Telekom, mutare în premieră. Decizia va afecta toţi clienţii ambelor companii

Vodafone România a anunţat marţi că a încheiat un acord cu Telekom România pentru servicii wholesale, pe baza căruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix şi TV, folosind reţeaua de fibră optică a Telekom Romania din zonele urbane, scrie News.ro.

Acordul va permite Telekom să îşi exploateze mai bine infrastructura fixă, potrivit companiei.

”Acest acord reprezintă un pas înainte în implementarea uneia dintre priorităţile noastre principale, şi anume extinderea către gospodării şi familii. În plus faţă de oferta comercială existentă, clienţii noştri vor beneficia, după implementarea acordului, de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe în bandă largă şi de televiziune, însoţite de aceeaşi calitate a serviciilor de care se bucură deja în relaţia cu noi”, a declarat directorul general al Vodafone România, Murielle Lorilloux.

Cele două companii au anunţat că vor continua să concureze independent pe piaţă, fiecare dintre ele urmându-şi propriul plan de dezvoltare, în concordanţă cu strategii comerciale şi de business autonome.

Veniturile din servicii înregistrate de Vodafone România, raportate pentru întreg anul fiscal 2017-2018, încheiat în 31 martie, au ajuns la 723,6 milioane de euro, în creştere cu 2,5%, în termeni organici, faţă de anul precedent.

Grupul de firme Telekom Romania a înregistrat în primul trimestru al anului venituri totale de 226 milioane de euro, în scădere cu 1,7% faţă de martie 2017, potrivit datelor Deutsche Telekom (DT), acţionarul majoritar indirect al grupului.

Principalii jucători pe piaţa telecomunicaţiilor din România sunt Vodafone, Orange, Telekom şi Digi Mobil.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.