Americanii de la Plastipak investesc două milioane de euro la Urlați

Publicat in Business 29 August 2017 1498 ori
Google+ WhatsApp
Americanii de la Plastipak investesc două milioane de euro la Urlați
Americanii de la Plastipak investesc două milioane de euro la Urlați

Grupul spaniol de construcţii "Mantor" a început lucrările pentru extinderea unităţilor de producţie pe care "Plastipak" le deţine în oraşul Urlaţi, Judeţul Prahova, potrivit unui comunicat trimis Redacţiei.

     Compania "Plastipak", care activează în industria de proiectare şi producere a ambalajelor, a alocat peste 2 milioane de euro pentru construcţia unei hale cu spaţiu de depozitare, efectuarea de modificări interioare şi extindere în zona birouri, precum şi pentru amplasarea a două silozuri, iar finalizarea lucrărilor de construcţie este prevăzută pentru luna octombrie, 2017. 

     Marian Măchiţescu, primarul oraşului Urlaţi, a declarat: "Construcţia noii hale Plastipak va aduce cu sine noi locuri de muncă în oraşul Urlaţi şi va avea o contribuţie majoră la dezvoltarea economică a zonei. Ne bucurăm foarte mult că există investitori care aduc valoare oraşului nostru".

     Fabrica de la Urlaţi este a douăzeci şi treia zonă de producţie "Plastipak" la nivel global, iar printre cei mai importanţi clienţi pe care îi deserveşte compania se numără "Pepsi" şi "Procter & Gamble". 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.