Afaceri profitabile pe care le poţi porni cu puţini bani

Publicat in Business 13 Ianuarie 2017 733 ori
Google+ WhatsApp
Afaceri profitabile pe care le poţi porni cu puţini bani
Afaceri profitabile pe care le poţi porni cu puţini bani

Poate foarte mulţi dintre voi se gândesc să pornească o afacere, însă sunt multe obstacole de care vă puteţi lovi, fie că este vorba de timp, motivaţie sau bani.

Ai nevoie de bani pentru a putea începe o afacere, bani pe care poate nu îi ai, însă există soluţii - împrumuturi, crowdfunding etc

Mai jos puteţi vedea câteva exemple de afaceri care nu necesită foarte mulţi bani :

1. Creaţii personale

Poate pictezi, poate fotografiezi sau poate te pricepi la design. Ai putea să începi să-ţi vinzi lucrările fie pe propriul site, fie pe site-uri specializate sau pe platforme precum Etsy, eBay sau Amazon.

2. Servicii

Serviciile nu necesită capital, iar dacă lucrezi în casele oamenilor sau în cartier costurile sunt şi mai mici. Ai putea lucra ca babysitter, ai putea porni un serviciu de plimbători de câini, grădinărit sau deszăpezit. Sau mai mult, poate ai un anumit talent, sau poate eşti o persoană tehnică şi ai reparat câteva lucruri la viaţa ta, ai putea să-ţi oferi abilităţile cotra cost.

3. Consultanţă

Ai adunat ceva experienţă în domeniul în care lucrezi şi crezi că ai putea să-i ajuţi şi pe alţii cu cunoştiinţele tale. Ai putea să-ţi oferi ajutorul IMM-urilor, start-up-urilor care ar putea să te plătească pentru sfaturile şi cunoştiinţele tale.

4. Microantreprenoriat

Poţi profita de conceptul de "sharing economy" şi ai putea să transporţi oameni cu maşina prin Uber sau să-ţi închiriezi o cameră prin AirBnB sau alte servicii similare.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.