Ce se întâmplă cu magazinele Carrefour din Ploiesti. Decizia este oficială

Publicat in Business 30 Iunie 2016 3457 ori
Google+ WhatsApp
Ce se întâmplă cu magazinele Carrefour din Ploiesti. Decizia este oficială
Ce se întâmplă cu magazinele Carrefour din Ploiesti. Decizia este oficială

Consiliul Concurenței a dat undă verde Carrefour pentru preluarea supermarketurilor Billa, cu angajamentele asumate de retailerul francez de a cesiona trei supermarketuri active pe piața din Brăila, respectiv două magazine Carrefour Market și unul Billa, și de a nu se implica în activitățile cesionate timp de 10 ani.

 

”În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că în zona geografică Brăila operațiunea ar putea conduce la consolidarea poziției pe piață a Carrefour, cu efectul reducerii posibilităților de alegere a consumatorilor. În această situație, ar fi existat posibilitatea ca tranzacția să conducă la creșterea prețurilor produselor alimentare în zonă”, se arată într-un comunicat al Consiliului Concurenței citat de profit.ro.

Ca urmare, tranzacția a fost autorizată cu condiția respectării unor angajamente asumate voluntar de către Carrefour.

Astfel, Carrefour și-a luat angajamentul de a cesiona trei supermarketuri active pe piața din Brăila. Este vorba despre Carrefour Market Strada Școlilor, Carrefour Market Bd. Dorobanți și Billa Șos. Buzăului (Milcov).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.